WENDERS, Wim

Biografie:

  nar. 14. srpna 1945  
  v Düsseldorf, Německo


katalog filmů
režiséři

hlavní stránka

Filmografie:

[2002] Ten Minutes Older: The Trumpet (Dalších deset minut)
[1999] Buena Vista Social Club
[1995] Lumiere et compagnie (Lumiere & spol.)
[1993] In weiter Ferne, so nah! (Tak daleko, tak blízko!)
[1991] Bis ans Ende der Welt (Až na konec světa)
[1987] Himmel über Berlin, Der (Nebe nad Berlínem)
[1984] Paris, Texas (Paříž, Texas)
[1977] Amerikanische Freund, Der (Americký přítel)